Yesarizade Mustafa İzzet Efendi’nin İstanbul’daki ketebeli kitabeleri - Hacımeyliç, Kazım (My University, 1994)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; KİTABELER-İSTANBUL; Oyma ve oymacılık; Taş; YESARİZADE MUSTAFA İZZET EFENDİ