Ketakonazolün fiziksel ve kimyasal stabilitesine nem ve temparatürün etkisi - Ermantaş, Kadriye (My University, 1991)
unknown
Keywords: ECZACILIK-FARMASÖTİK KİMYA; Organik kimya; Sentezler ve tepkimeler