Değişici epitel hücreli yüzeysel mesane kanserlerinde epidermal büyüme faktörü,transforming büyüme faktörü, a ve Epidermal büyüme faktör reseptörü ekspresyonu ve prognostik önemi - Erton, Mustafa Levent (My University, 1995)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ÜROLOJİ