Tekstil işletmelerindeki organizasyon yapısının verimliliğe etkisi - Kaleş, Nurgül (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; ÖRGÜT YAPISI-VERİMLİLİK; TEKSTİL SANAYİ-İŞLETMELER; VERİMLİLİK-TEKSTİL SEKTÖRÜ; Yürütmenin yönetimi