Aort koarktasyonu nedeniyle opere olan hastalarda hipertansiyon varlığının ve sıklığının yirmi dört saatlik ambulatuvar kan basıncı monitörizasyonu ve efor testi ile değerlendirilmesi - Him, Neslihan Baranoğlu (My University, 2015)
unknown
Keywords: Çocuk hastalıkları; Çocuk sağlığı