Comesa-fta ekonomilerinde bölgesel entegrasyonun ticaret etkileri: Etıyopya’nın vaka incelemesi - Wodemıcheal, Akalu Wogderesegn (My University, 2014)
Bu çalışma, Etiyopya ekonomisinin COMESA-FTA'ya katılmasıyla COMESA ekonomisiüzerindeki bölgesel ekonomik entegrasyonun ticari etkisinin karşılaştırmalı olarak anlaşılmasınakatkıdabulunmuştur.

This study contributed to comparative understanding of trade effect of regional economicintegration on COMESA economy with particular reference to possible joining ofEthiopianeconomyto COMESA-FTA.
Keywords: Benefits; Bölgesel Entegrasyon; COMESA; Comesa ülkeleri; Costs; Dış ekonomik ilişkiler; Doğu ve Güneydoğu Afrika Ortak Pazarı (COMESA); Ekonomi; Ethiopia; Etıyopya; Etiyopya Regional Integration; Faydaları; Maliyetler; Non-TariffBarriers; Tarife; Tarife dışı engeller; Tariff; Ticaret; Ticaretin kolaylaştırılması; Trade; Trade Facilitation; Uluslararası ekonomik bütünleşme; Uluslararası ticaret