Ebu Bekir er-Razi`de haz ve elem teorisi - Usabbayli, Humay (My University, 2017)
haz ve elem konusunda Ebu Bekir er-Razi düşüncesini ortaya koyulması ABSTRACT What said Abu Bakr Al Razhes pleasure and Pain
Keywords: Abu Bakr Al Razhes; Ebu Bekir er-Razi; elem Ebu Bekir er-Razi Pleasure; Felsefe; Görüş ve düşünceleri; haz; İslam dini; Pain