Küresel rekabet ortamında uluslararası stratejik ittifakların yönetimi ve başarı faktörleri - Çalık, Metin (My University, 2002)
unknown
Keywords: Küreselleşme; Rekabet, Uluslararası; Stratejik İttifaklar (İşletme)