Milletlerarası hukukta diplomasi temsilcileri ve konsolosların dokunulmazlık ve bağışıklıkları - Kortunay, Ayhan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Diplomatlık ve konsolosluk hizmetleri; Uluslararası Hukuk