Böbrek proksimal tübül hücrelerinde in vitro anoksi-reoksijenizasyon modeli: serbest oksijen radikalleri/ tiroksin ve nifedipinin etkileri - Erkan, Elif (My University, 1997)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Böbrek vesidiksağan (üreten) hastalıkları; ÇOCUK HASTALIKLARI; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri