Bakteri yüzey potansiyelinde çok düşük frekanslı elektromanyetik alanların ve katyonik peptidlerin meydana getirdiği değişimlerin malvern zetasizer ve floresans spektroskopisi ile saptanması - Cüce, Esra Münire (My University, 2012)
unknown
Keywords: Biyofizik