Sistemik midazolam ile periferik morfin uygulamasının preemptif analjezi açısından etkileşimleri - Ustalar, Z. Serpil (My University, 1997)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Anesteziyoloji-Araştırma; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri