Uluslararası terörizme karşı meşru müdafaa - ERKİNER, HAKKI HAKAN (Seçkin Yayıncılık, 2022)
Üçüncü Baskıya ÖnsözKitabın ikinci baskısı da birinci baskısı gibi kısa sürede ciddî bir ilgiyle karşılandı ve tükendi. İkinci baskı gözden geçirilip üçüncü baskı hazırlandı. Böylelikle kitap tamamlandığı târihten itibâren ikinci takvim yılına girerken üçüncü baskıya erişme başarısını gösterdi.Üçüncü baskıyı da yayımlayan Seçkin Yayınevi’ne ve kıymetli yetkililerine tekrar teşekkür ederim. Bir kez daha kitabın faydalı olmasını temennî ederim. İstanbul, Şubat 2022
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Hukuk; Devletler Umumi Hukuku; Social Sciences and Humanities; Law; International Law; Sosyal Bilimler (SOC); Sosyal Bilimler Genel; HUKUK; Social Sciences (SOC); SOCIAL SCIENCES, GENERAL; LAW; Social Sciences & Humanities