Gonadotropin releasing hormon agonisti (Decapeptyl) ile birlikte östrojen uygulamasının (add-back) sıçanlarda cerrahi yöntem ile oluşturulan deneysel endometriozis üzerine morfolojik ve histolojik etkileri - Kır, Mustafa (My University, 1994)
unknown
Keywords: TIP-KADIN HASTALIKLARI