Türkiye’nin soğuk savaş sonrası dönemde Avrupa nazarındaki stratejik önemi:bir jeopolitik konumun değişen anlamı - Özkaya, Elçin (My University, 1997)
unknown
Keywords: Devlet; Jeopolitik; Jeopolitik Türkiye; Siyasal bilimler (Siyaset bilimi); Toplum bilimleri