Sıçanlarda yapılan böbrek transplantasyonunda endotelin reseptör antagonisti ile perfüzyonun önemi. - Büyükgebiz, Oğuzhan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-CERRAHİ