Masa tenisi oyuncularında çok top antrenmanının göz hareketlerine etkisinin incelenmesi - Kaya, Yakup (My University, 2017)
Bu çalışma çerçevesinde, hiç masa tenisi oynamamış 20 denek 20 kontrol ve 9 masa tenisi grubu sporcusu toplam 49 kişi bilgisayar ortamında hazırlanan video uyaran ile test edilmiştir. İki gruba masa tenisi eğitimi verilmiş, denek grubuna aynı ve eşit süre içerisinde farklı kombinasyonlara ilaven çok top antrenman metodu uygulanmıştır. Masa tenisi grubu ise günlük standart antrenmanlarına devam etmiştir.

In this study, 20 subjects, 20 control subjects and 9 table tennis group athletes, who had never played table tennis were tested with video stimuli prepared in computer environment. Table tennis training were given to two groups and the multi ball training method was applied to different combinations in the same time period. The table tennis group have continued daily standard training.
Keywords: Çok Top Eye-tracking; Görsel Reaksiyon; Göz takibi; Masa tenisi; Multi-Top; Sağlık etkisi; Spor; Table Tennis; Visual Reaction