Sıçanlarda infiltrasyon anestezisinde kullanılan ropivakain, bupivakain ve lidokainin yara iyileşmesi ürezine etkileri - Baytan, Sema Lim (My University, 2002)
unknown
Keywords: Anesteziyoloji; Farmakoloji ve tedavi; Reanimasyon; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri