Eski Yıldız Kütüphanesi’ndeki Timur, Osmanlı ve İran (Safevi) minyatürlü yazmaların tezhiblerinin mukayesesi - Biçer, Şehnaz (My University, 1995)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El Sanatları; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel Sanatlar; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tezhip Sanatı, Türk