Mekatronik donanımlı içten yanmalı motorlarda hava akış ölçerlerle hava kütlesel debisinin tespiti ve yakıt-hava karışımı teşkili - Yurdagül, Erkan (My University, 2003)
unknown
Keywords: Isı mühendisliği; Makina Eğtimi; Uygulamalı fizik