Renal transplantasyon olan hastaların aşılama konusunda bilgi, tutum ve davranışları - Ertürk, Türker (My University, 2017)
Renal Transplantasyon Olan Hastaların Aşılama Konusunda Bilgi, Tutum ve DavranışlarıABSTRACT The Knowledge, Attitudes and Behaviors of Patients with Renal Transplantation for VaccinationTurker Erturk
Keywords: Aşılama; Bağışıklama; Böbrek; Böbrek Nakli; Böbrek Yetmezliği Renal Transplantation; Enfeksiyon; Enfeksiyonlar; Halk sağlığı; Immunization; Infection; Organ ve doku nakli; Renal Failure; Ürolojik hastalıklar; Vaccination