Çocuklarda idiyopatik göğüs ağrısı ve mitral valv prolapsusunda elekrokardiyografi bulguları ve QT dispersiyonu - Turan Demircioğlu , Serap (My University, 2000)
unknown
Keywords: Çocuklar-Hastalıklar; Solunum Sistemi-Hastalıklar