Testis ototransplantasyon modelinde hipoterminin iskemi reperfüzyon hasarına etkisi - Kıyan, Gürsu (My University, 1995)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-ÇOCUK CERRAHİSİ