Yırtıklı retina dekolmanı olgularında subretinal sıvıda hücresel adezyon moleküllerinin araştırılması - Toker, Ebru (My University, 1997)
unknown
Keywords: Göz Hastalıkları; Hücre Yapışma Molekülleri; Retina Hastalıkları