Egzersiz ile endorfin arasındaki fizyolojik ve metabolik ilişkinin incelenmesi. - Suna, Nalan (My University, 1991)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-EGZERSİZ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri