Farklı özellikteki kumaşların hava geçirgenliğinin deneysel ve sayısal olarak incelenmesi - Özkaya, Hasan (My University)
Bu çalışma ile farklı kumaşların bazı parametrelerinin (atkı-çözgü sıklığı, kalınlık, ağırlık ve gözeneklilik) hava geçirgenliği üzerindeki etkisi hem deneysel hem de sayısal olarak incelenmiştir.

In this study, the influence of some parameters of different fabrics (weft-warp frequency, thickness, weight and porosity) on air permeability is examined both experimentally and numerically.
Keywords: Hava geçirgenliği Air permeability; Makine mühendisliği; Mechanical engineering