Ependimomalarda proliferatif indeks (Ki-67),antiapoptotik gen (Bcl-2) ve tümör supressor gen (p53) protein ekspresivitesi ile histolojik tiplerin ilişkisi - Altınay, Serdar (My University, 1999)
unknown
Keywords: İNSAN; PATOLOJİ