Farklı direct bonding malzemelerinin tutuculukları ve mine yüzeylerinden temizlenme yöntemleri yönünden karşılaştırılması - Öztosun, Ali Gürkan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; ORTODONTİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri