Kastamonu Vilayeti ve Atatürk ilke ve inkılaplarının yansımaları (1919- 1940) - Ulukaya, Ali (My University, 1990)
unknown
Keywords: Atatürk İlkeleri; Karadeniz Bölgesi; Kastamonu (Türkiye); Tarih; Türkiye; Türkiye Cumhuriyeti_Atatürk İlke Ve İnkılapları