Akut lenfoblastik lösemili çocuklarda fiziksel egzersiz girişimlerinin sağlıkla ilgili yaşam kalitesine etkisi - Tanır, Meltem Kürtüncü (My University, 2009)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı_Hastalıklar; Egzersiz; Yaşam Kalitesi