14-16 yaş grubu erkek çocuklarında devamlı yüklenme ve yaygın interval yüklenme yöntemleriyle yapılan çalışmaların aerobik kapasitelerine etkilerinin incelenmesi - Gezgin, Metin (My University, 1991)
unknown
Keywords: BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR-FİZYOLOJİ