Meme kanserinde eşzamanlı intradermal ve peritümöral radyokolloid enjeksiyonu tekniğiyle erken ve geç dönemde sentinel lenf nodu saptanma oranları - Farsakoğlu, Zeynep (My University, 2005)
unknown
Keywords: Kanser