Enerji sistemlerinde kullanılan gerilim transformatörlerinde farklı çekirdek yapılarının analizi - Aküner, Mustafa Caner (My University, 1999)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; TRANSFORMATÖR, ELEKTRİK; Transformatörler; Uygulamalı fizik