TRT televizyonunda dizi film yönetmenliği (Ziya Öztan ve Ateşten Günler örneği) - Keskiner, Ali Serdar (My University, 1989)
unknown
Keywords: Filmler; Gösteri sanatları; SİNEMA-YÖNETMENLİK-TÜRKİYE; TELEVİZYON-DİZİ FİLMLER; Topluluk önünde gösteriler