3,3’-Diaminobenzidin’in Kadmiyum (II) ve Civa (II) metalleriyle oluşturduğu komplekslerin kararlılık sabitlerin potansiyometrik yöntemle incelenmesi - Bilgiç, Dilek (My University, 1995)
unknown
Keywords: Analitik kimya; TIP-ANALİTİK KİMYA