B-Lenfosit yüzeyinde fare-Eritrosit-reseptörü (MER) ve özellikleri - Özgün, Şükran (My University, 1990)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-İMMÜNOLOJİ