Değer artış fonu ve maliyet artış fonunun Türk vergi sistemi içerisindeki yeri işletmelerin finansal yapılarına etkileri ve muhasebeleştirilmesi - Biçersin, Metin (My University, 1997)
unknown
Keywords: Vergi