Sıçan kronik periton diyalizi modelinde hipertonik diyaliz sıvısına bağlı gelişen periton fibrozisi ile TGF-b1, VEGF, INTERLÖKİN-6 seviyeleri arasındaki ilişki ve lökotrien antagonistlerinin etkisi - Yücel, Sibel Koçak (My University, 2004)
unknown
Keywords: İç Hastalıları