1960 sonrası çağdaş seramik tasarımlarının mimari alanlarda kullanılması - Şahin, Hasan Yasin (My University, 2024)
Tez çalışması, 1960 sonrası çağdaş seramik sanat ve tasarımlarının mimari alanlardaki kullanımını incelemekte olup, malzeme olarak seramiğin estetik ve işlevsel anlamda mimaride nasıl yer aldığını araştırmaktadır.

The thesis examines the use of post-1960 contemporary ceramic art and designs in architectural areas, and investigates how ceramics as a material takes place in architecture in aesthetic and functional terms
Use of contemporary ceramic designs after 1960 in architectural fields
Keywords: Architecture; Ceramic Panel; Ceramics; Design; Mimari; Seramik; Seramikler; Tasarım; Turkey; Türkiye