Desfluran anestezisi trombosit fonksiyonlarını etkiler mi? - Swe, M. Ali Noor Maung Myint (My University, 2004)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri