Çok uluslu şirketler teorileri çerçevesinde doğrudan yabancı sermaye yatırımlarının incelenerek Türkiye açısından değerlendirilmesi - Çatıkkaş, Özgür (My University, 2000)
unknown
Keywords: ÇOK ULUSLU ŞİRKETLER-TÜRKİYE; Yabancı Sermaye Yatırımları