Santral sinir sistemindeki Serotinin reseptörlerinin Kardiovasküler regülasyondaki rolü - Dedeoğlu, Alpaslan (My University, 1992)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ