Enflasyon muhasebesi uygulaması ve bir düzeltme katsayısı önerisi: (finansal tabloların yeniden değerleme işleminden arındırılarak fiyatlar genel düzeyi muhasebesi modeli ile düzltilmesi,analizi ve yorumlanması üzerine bir vak’a çalışması. - Ateş, Ali (My University, 1989)
unknown
Keywords: Ekonomi; ENFLASYON MUHASEBESİ; Finansman ekonomisi; Para; Paranın değeri