Futbol kulüplerinde üst yönetim ve yönetim kurulları : üç büyükler özelinde tarihsel bir analiz 1959-2016 - Başteke, Kağan (My University, 2017)
Günümüzde artık futbol kulüpleri şirketleşme ve halka açılmalarla beraber ticari faaliyetler yürüten ve önemli bütçelere sahip kurumlar haline gelmiştir.

Nowadays, soccer clubs have become important corporations which carry out commercial activities and have important budgets together with corporation and public offering.
Keywords: Endüstriyel Futbol; Futbol; Industrial Football; Kulüpler; Strategic Management; Stratejik Yönetim; Türkiye; Yönetim