Rozase tedavisinde azitromisinin etkisi - Bakar, Özgür (My University, 2004)
unknown
Keywords: Deri; Dermatoloji; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları