Atatürk döneminde (1919-1938) Türkiye’nin tanıtım politikası ve bu politika içerisinde Türk devrimlerinin yeri1929 dünya iktisadi bunalımı ve Türk toplumu üzerindeki etkileriSermaye Piyasası aracı kurumlarında muhasebe organizasyonu - Tunca, Elif Asude (My University, 1999)
unknown
Keywords: DEVRİMLER_TÜRKİYE; Halkla ilişkiler; TANITIM