Stratejik yönetimde ağ planlaması (PERT)’nın önemi ve uygulanması - Yozgat, Orkunt (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; PERT UYGULAMALARI; STRATEJİK YÖNETİM-AĞ PLANLAMASI; Yürütmenin yönetimi