EKONOMETRİK ARAŞTIRMA MAKALESİNİN YAZILMASINA İLİŞKİN NOTLAR - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Yüksek kaliteli bir ekonometri araştırma makalesi yazmak için, ekonometrik analiz sürecinin doğru ve titiz bir şekildeuygulanması çok önemlidir. Bu çalışma, ekonometrik analiz sürecinin adımlarının önemi üzerinde durmakta ve ekonometrikaraştırma makalesinin yapısını, nasıl bölümlere ayrıldığını, ne amaçla kullanıldığını ve makaleyi yazarken dikkat edilmesigereken noktaları ve kuralları inceleyerek yol göstermeyi amaçlamaktadır.

For writing a high quality econometrics research paper, correct and meticulous application of the econometric analysis process_x000D_ is very important. This paper focuses on the importance of the steps of the econometric analysis process and aims to provide_x000D_ guidance by examining the structure of the econometric research article, how it is divided into sections, what it is used for,_x000D_ and the rules that should be considered while writing._x000D_
NOTES ON THE WRITING OF THE ECONOMETRICS RESEARCH PAPER