Şişme kontrollü matriks sistemlerden Asetazolamid serbestleşmesinin incelenmesi - Günal, Nesrin (My University, 1994)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK KİMYA