Multitravma ve spesifik beden yaralanmalarında hastanın prognozunu öngördüren travma skorlarıyla laktat klerensinin karşılaştırılması - Altunbaş, Erhan (My University, 2015)
unknown
Keywords: Acil Tıp; Acil Tıp Hizmetleri